BETAAL ENKEL VOOR UITGEKEKEN VIDEO’S

Mechelen, 6 augustus 2013

Ook tijdens de zomer blijft Pebble Media de kaart van de innovatie trekken. Nadat de online regie in het voorjaar met succes het performance-product Konverto lanceerde en een uitrol deed van haar socio-demo en behavioral targeting-oplossingen op de sites van RTBF en TF1, lanceert Pebble Media nu ook op het gebied van video een nieuwe technologische oplossing.

Samen met Adform werd een nieuwe versie van de Videobox ontwikkeld. Dit videoformaat kan voortaan in trueview aangekocht worden en een uitgebreide rapportering leert de adverteerder alles over de videobeleving van de surfers. Als klant betaal je enkel voor de volledig uitgekeken video’s. De videobox is beschikbaar over het hele kwalitatieve netwerk van Pebble Media en kan ook via alle vormen targeting aangekocht worden. Hiermee beantwoordt Pebble Media aan de noden van adverteerders die op zoek zijn naar een videoaanbod op de juiste doelgroep en dit alles binnen een valoriserende context.

De lancering van de Videobox is een eerste stap in de ontwikkeling van meer creatieve, impactvolle formaten die de komende weken aan de markt voorgesteld zullen worden.

Contactgegevens

Pebble Media
salesteam@pebblemedia.be
015/27.56.54

 

Over Pebble Media

Pebble Media is een initiatief van Concentra Media, Telenet en Var en commercialiseert ook digitale kanalen van zijn partners RMB, Ultratop,  BE Viacom, Focus WTV, Kinepolis en nu ook TF1. Pebble Media is meer dan een regie voor online display advertising, het is uw partner voor online advertising, versterkt door de unieke link met sterke merken en direct marketing. Met 40 websites in portfolio is Pebble Media de 3de grootste online regie in België en bereikt het maandelijks 4.361.315 unieke surfers (CIM Metriprofil Q1 2012).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: