Nickelodeon zet ook dit jaar zender en website op zwart (Pub)

Ook dit jaar staat de laatste woensdag voor de paasvakantie helemaal in het teken van buiten spelen en sporten. Op woensdag 28 maart organiseren kinderzender Nickelodeon en de lokale gemeentebesturen voor de vijfde keer op rij de Buitenspeeldag. Die dag worden kinderen maar ook hun ouders en begeleiders extra aangemoedigd om de televisie of computer uit te zetten en naar buiten te trekken om te spelen en te sporten.

Al jarenlang engageert Nickelodeon zich om kinderen en hun ouders te bereiken met de boodschap dat een gezond evenwicht tussen televisiekijken en voldoende bewegen, belangrijk is. Tijdens de Buitenspeeldag zet Nickelodeon zijn zender én website dan ook naar goede gewoonte op zwart. Kinderen krijgen in de plaats van de gebruikelijke programma’s of games op de website, de boodschap dat het Buitenspeeldag is en dus tijd om buiten te spelen en te ravotten.

Minster van Jeugd Pascal Smet steunt net als voorgaande jaren de Buitenspeeldag. De organisaties ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid), VVJ (Vereniging Vlaamse Jeugddiensten en –consulenten), Sociaal Cultureel Werk en Uitmetdevlieg.be, staan in voor de organisatorische uitvoering van deze dag.

Ook de vijfde editie van de Buitenspeeldag is natuurlijk goed voor een gloednieuw Buitenspeeldag-lied. De catchy song wordt dit jaar gezongen door Grietje Vanderheijden (Nickelodeon) en is geschreven, gecomponeerd en geproduced door Sean Dhondt en Nico Westelinck. Vanaf 20 februari is het Buitenspeelddag-lied te vinden op de website www.buitenspeeldag.be.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: